Erikoislääkäripalvelut

Kiireetöntä palvelua, laajaa näkemystä sekä lupa viihtyä meidän tiloissamme!

Meillä  vastaanottoon varataan aina riittävästi aikaa. Kotoisa ilmapiiri, viihtyisät tilat ja välittävä henkilökunta ovat kiinteä osa lääkäripalveluitamme.  Käytössämme on laaja työkalupakki koululääketieteen tukena.
Mommy&Me:n lastentautien erikoislääkäri Hanna Roiha ja neurologian erikoislääkäri Nina Bjelogrlic-Laakso toivottavat sinut tervetulleiksi vastaanotolle.

Ammattitaitoista ja kokonaisvaltaista hoitoa lapsellesi
Hanna Roiha

Lastentautien erikoislääkäri ja osteopaatti Hanna Roiha kohtaa asiakkaansa rauhallisesti ja kuunnellen. Työssään hän yhdistää osaamisensa sekä lääketieteestä ja osteopatiasta. Hanna on työskennellyt lääkärinä Suomen lisäksi Sveitsissä ja Saksassa, missä hän väitteli lääketieteen tohtoriksi. Lisäksi Hannalla on kokemusta lääketieteen tutkijan työstä ja hänet on palkittu sveitsiläisellä Nuoren tutkijan palkinnolla. Omien sanojensa mukaan hän valmistui lopullisesti lastenlääkäriksi vasta synnyttäessään tyttärensä.

Tuttu ja turvallinen neuvolalääkäri

Asiakkaana sinulla on vapaus valita käytätkö neuvolan tarjoamia palveluita vai hyödynnätkö yksityisiä neuvolalääkärin palveluita. Neuvolalääkärikäynnit Mommy & Me:ssä ovat varteenotettava vaihtoehto, jos toivot, että lastasi hoitava lääkäri pysyy samana ja hoitosuhteelle annetaan mahdollisuus kehittyä tutuksi ja turvalliseksi. Ehkä haluat myös hyödyntää nimenomaan lapsiin erikoistuneen lääkärin osaamista. Mukaan tarvitset lapsen neuvolakortin.

 

Apua tarjolla perheen aikuisten & nuorten neurologisiin ongelmiin

Nina_Bjelogrlic-LaaksoNeurologian erikoislääkäri Nina Bjelogrlic-Laakson mukaan hyvään hoitotulokseen pääseminen edellyttää lääkehoidon asianmukaisuuden tarkistamista ja oireiden syyn selvittämistä. Yleensä ongelman ydin löytyy läsnäolevalla haastattelulla ja tutkimisella, joskus syy epämääräisille oireille voi löytyä hyvinkin yksinkertaisista ja helposti korjattavista asioista. Ensimmäiselle vastaanottokerralle varataankin reilusti aikaa, jotta saadaan selkeä kuva asiakkaan tilanteesta.
Akuutteja toimenpiteitä vaativat tapaukset ohjataan erikoissairaanhoidon palvelujen piiriin.

Läheskään kaikki neurologiset oireet (esim. huimaus, päänsärky, tuntohäiriöt, muistihäiriöt)
eivät kuitenkaan aina viittaa vakavaan sairauteen ja toisaalta moniin neurologisiin sairauksiin (kuten epilepsia, Alzheimerin tauti, Parkinsonin tauti, MS-tauti) voi liittyä erilaisia liitännäisoireita, joiden tunnistaminen ja hoitaminen on tärkeä osa potilaan kokonaisvaltaista hoitoa.
Neurologin vastaanotolla voidaan kirjoittaa myös erikoislääkärin lausunto erityiskorvattavista lääkkeistä, ajokyvystä, työkyvystä tai LUKI-häiriöstä ylioppilaslautakuntaa varten.
Potilaiden toivotaan ottavan vastaanotolle mukaansa kopiot aiemmista sairauskertomuskopioista, laboratorio- ja muista tutkimustuloksista sekä tiedot käytössä olevista lääkityksistä.