Family Care -palvelut

On olemassa sanonta ”kaikki vaikuttaa kaikkeen”.
Näkemyksemme ihmisen ja perheen hyvinvoinnista on kokonaisvaltainen. Monipuolisella ja kokonaisvaltaisella osaamisellamme hoidamme tätä herkkää kokonaisuutta. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden valintaan.  

Palvelut

Hieronta | Osteopatia | Kiropraktiikka
Fysioterapia | Vyöhyketerapia
Ravintoneuvonta | Fytonomia | Lasten toimintaterapeutin palvelut
Sujuva arki | Coaching palvelut | Unikonsultointi

Kiertotietoisuus | Seksuaaliterapia | Arvigo Therapy®
Reiki | Theta Healing | Intuitiivinen energiahoito
Enneagrammi | Rosen-metodi
NLP | Regressioterapia

Hieronta hellii koko perhettä

Urheiluhieronta on lihaskuntoa ylläpitävää ja vammoja ehkäisevää, mutta sillä voidaan tehokkaasti myös hoitaa jo syntyneitä vammoja. Ennen urheilusuoritusta annettu urheiluhieronta parantaa lihasten suorituskykyä. Urheilusuorituksen jälkeen hieronta auttaa kehoa palautumaan rasituksesta nopeammin.

Klassinen hieronta vaikuttaa fyysisiin kipu- ja särkytiloihin lieventävästi ja ennaltaehkäisevästi tehostaen kehon aineenvaihduntaa ja fyysistä toimintakykyä.
Mieli ja keho ovat erottamattomasti yhtä, kosketuksen voima on tunnettu vuosituhansia ja sitä on tutkittu hoitotieteessä. Kun hieronta koetaan rentouttavana, virkistävänä, tasapainottavana ja mielialaa parantavana, sillä pystytään tukemaan psyykkisen hyvinvoinnin lisäksi myös hyvää immuunijärjestelmää. Perinteinen hieronta sopii kaikenikäisille.

Hierojina Mommy & Me Kulosaaressa toimivat: Marjo-Riitta Pohjola, Laura Uotinen, Anne Jokinen ja Tikli Oikarinen

Erottajalla: Sonja Järvisalo ja Jere Hyytiäinen

Kertamaksut: 45 min. 55€, 60 min. 70€, 90 min. 90€. Myynnissä myös sarjakortit

Varaa aika

Raskausajan ja lasten hieronta

Raskausajan hieronta poistaa kehosta kuona-aineita, helpottaa liitoskipuja ja vähentää turvotusta. Raskauden aikana sekä keho että mieli käyvät läpi suuria muutoksia. Osana hoitoa, äidin niin toivoessa, voimme käyttää rentoutumisharjoitteita esim. mahdollisten synnytyspelkojen lieventämiseksi.

Synnytyksen jälkeinen hieronta nopeuttaa kehon palautumista raskauden aikaansaamista muutoksista. Se lievittää synnytyksen jälkeisiä kiputiloja ja lihasjännitteitä. Hieronnassa keskitytään yksilöllisesti äidin ongelma-alueisiin ja pyritään edistämään äidin rentoutumista. Yleisimpiä ongelma-alueita ovat alaselän- ja lantion alue sekä niska-hartiaseutu. Hoitoihin voit ottaa vauvan mukaasi. Mainitsethan tästä varausta tehdessäsi.

Vauva- ja lasten hieronta sopii kaikenikäisille lapsille. Se vahvistaa ja rentouttaa lihaksia sekä auttaa lasta hahmottamaan oman kehonsa rajoja. Myönteinen kosketus viestii lapselle, että hän on tärkeä ja hänestä välitetään. Hieronta rauhoittaa vilkkaita ja levottomia lapsia ja auttaa heitä keskittymään. Myös unensaanti voi helpottua hieronnan myötä. Tarjoamme myös yksilöohjausta, jossa vanhemmalla on mahdollisuus oppia perustekniikoita kotiin vietäväksi.

Vauva- ja lapsi hierontaa Mommy & Me:ssä tekee Laura Uotinen, Tikli Oikarinen, Maija Sinisalo ja Marjo-Riitta Pohjola

Raskausajan hieronta: 60 min. 70€, 90 min. 90€

Lasten hieronta: 45 min. 55€

Varaa aika

 

Kiropraktiikka -tehokasta ja turvallista

Kiropraktiikka on yli sata vuotta vanha manuaalinen terapiamuoto, jossa tuki- ja liikuntaelinten, erityisesti selkärangan, toimintahäiriöitä korjaamalla saavutetaan nopeasti parempi terveys ja hyvinvointi. Tuloksia saavutetaan yleensä hämmästyttävän lyhyessä ajassa. Kiropraktiikassa kehoa hoidetaan kokonaisuutena, eikä keskitytä pelkästään oireilevaan kehonosaan.

Kiropraktikkona Mommy & Me:ssä toimii  Simo Poutanen

Uusi asiakas 30 min. 80€, jatkokäynti 15 min. 70€. Myynnissä myös hoitosarjat

Tutustu kertomuksiin osoitteessa www.viavital.fi.

Varaa aika

Theta Healing

Jos olet valmis tuulettamaan uskomuksia ja vapautumaan mielesi kahleista tai haluat saada positiivista muutosta ja terveyttä elämääsi, kannattaa tulla kokeilemaan Theta Healing-hoitoa. Theta Healing-hoidossa puramme uskomuksia, negatiivisia tunteita ja pelkoja jotka rajoittavat, sairastuttavat ja vähentävät kokonaisvaltaista hyvinvointiasi niin henkisen, fyysisen kuin tunnekehon tasolla. Rajoittavat uskomukset ovat esteenä esimerkiksi fyysiselle parantumisellemme, raha-asioissa, itsemme arvostamisessa, elämäntehtävän löytämisessä tai oman voiman löytämisessä.

Kinesiologisen lihastestauksen avulla voimme helposti testata, mitkä uskomukset vaikuttavat meissä. Uskomukset voivat olla tiedostamattomia tai tiedostettuja. Hoidon jälkeen voimme testata uskomukset uudelleen, ja nähdä niiden poistuneen meistä.

Theta Healing-hoitoja tarjoaa Laura Juusela

60 min. 90€

Varaa aika

Äitiysfysioterapia

Äitiysfysioterapia keskittyy äidin hyvinvointiin. Äitiysfysioterapiasta saat kokonaisvaltaista ennaltaehkäisevää tai kuntouttavaa fysioterapiaa raskausaikana tai synnytyksen jälkeen. Synnytyksen jälkeiseen kuntouttavaan äitiysfysioterapiaan ei ole aikarajaa, hoitoon voi tulla vielä vuosien päästä synnytyksestä. Jokainen äiti ansaitsee parasta mahdollista hoitoa.

Äitiysfysioterapeutin vastaanotolla mm.

-Saat ohjeita raskausajan liikuntaan ja harjoitteluun
-Apua raskausajan kipujen ja ongelmien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon
-Ohjausta ja hoitoa sektio- ja episiotomia arpiin
-Ohjausta aktiiviseempaan synnytykseen
-Ohjausta synnytyksestä palautumiseen ja liikunnan aloittamiseen synnytyksen jälkeen

-Kuntoutusta mahdolliseen vatsalihasten erkaumaan (DRA)

Äitiysfysioterapiaa Mommy&Me:ssä tarjoaa Marika Ståhl-Railila ja Maija Sinisalo.

Ensikäynti 75min. 80€ (Marika)
Ensikäynti 60 min. 77€ (Maija)
Jatkokäynti 60 min. 77€ (45min 65€ veloitus aina käytetyn ajan mukaan)

Varaa aika

Vauvojen ja lasten fysioterapia

Lasten fysioterapiassa arvioidaan, ohjataan ja tuetaan lapsen kykyä liikkua, leikkiä ja toimia arjessa ikä huomioiden. Lapsen kehityksen haasteet voivat näkyä liikkumisen ja aistitoimintojen lisäksi esim syömisen, kommunikoinnin ja leikkitaitojen kehityksessä.. Vanhemmat / huoltajat saavat ohjeita mm hoivaan, leikkiin, pukeutumis- ja syömistilanteisiin siten, että se tukee lapsen motorista kehitystä. Usein jo pienilläkin ohjeilla ja päivittäin huomioitavilla asioilla voidaan tukea lapsen sensomotorista kehitystä myönteisesti.

Sannalla on sopimus KELA:n vaativan kuntoutuksen ja HUS:n lasten ja nuorten kuntoutuspalveluiden tuottamisesta, mutta fysioterapiaan voi tulla myös ilman lähetettä tai maksusitoumusta.

Vauvojen ja lasten fysioterapiaa tarjoaa: Sanna Kujanpää

Uusi asiakas 60 min. 75€ (Kela-korvauksen jälkeen 67€), jatkokäynti 45 min. 65€ (Kela-korvauksen jälkeen 59€)

Varaa aika

Osteopatia auttaa moneen vaivaan

Osteopatia on manuaalinen eli käsin tehtävä hoitomuoto, jossa huomioidaan ihminen kokonaisuutena. Osteopaatin tavoitteena on normalisoida kehon rakenteen ja toiminnan yhteys ja saada siten valjastettua kehon omat paranemismekanismit ja optimoida terveys. Osteopatiassa ei hoideta oirekeskeisesti, vaan kehoa hoidetaan kokonaisuutena, joka on enemmän kuin osiensa summa. Osteopaatti käyttää hoidossaan erilaisia pehmytkudostekniikoita ja nivelien liikkuvuutta parantavia tai normalisoivia tekniikoita. Hoidon päätavoitteena on normalisoida kudosten aineenvaihdunta ja tasapainottaa kehon osien liikkuvuudet.

Osteopatiaa Mommy & Me:ssä tarjoaa: Laura Uotinen, Reetta Koskenranta, Anne Jokinen ja Marjo-Riitta Pohjola

Aikuiset 75€, lapset 65€, oppilastyö 60€

Varaa aika

Lasten toimintaterapeutin palvelut

Onko lapsellasi ruoka-allergioita tai refluksia? Onko hänellä syömisvaikeuksia? Pulmia imetyksessä tai karkeampiin ruokiin siirtymisessä? Onko hän kovin valikoiva syömisissään? Reagoiko lapsesi kovin herkästi erilaisiin aistimuksiin tai epäiletkö hänellä aistisäätelyhäiriötä? Eikö lapsesi pidä sylissä olemisesta tai ärtyykö vauvasi normaalista käsittelystä? Ovatko siirtymätilanteet lapsellesi hankalia?
Lapsen aistisäätelyn pulmat tuovat lapsen ja perheen arkeen omat haasteensa. Myös lapsen allergiat ja refluksioireilu kuormittavat perheitä. Usein lapsen herkkyys aistiärsykkeille sekä allergiat ja refluksioireilu kulkevat käsi kädessä, ja tasapainon löytäminen jollain alueella helpottaa myös muuta oireilua ja arjen sujumista. Refluksioireilu ja aistisäätelyn vaikeudet, yhdessä tai erikseen, voivat vaikuttaa myös lapsen motoriikan kehitykseen sitä hidastaen.

Uniohjaus (allergiset, refluksioireilevat, aistisäätelypulmaiset) 60 min. 120 €
Sis. vastaanottokäynnin 60 min sekä seurannan puhelimitse/sähköpostitse. Ohjausta lempeän unikoulun toteuttamiseen lapsen oireilun puitteissa. Neuvot päivärytmin ja iltarutiinien toteuttamiseen, keinoja lapsen rauhoittamiseen sensorisen integraation keinoin.

Allergianeuvonta 60 min. 75€
Onko lapsellasi ruoka-allergioita tai mietitkö voisivatko lapsesi oireet johtua allergioista? Onko erikoisruokavalioiden mukainen ruoanlaitto mielestäsi hankalaa?
Annukka tarjoaa ohjausta ruoka- ja oirepäiväkirjojen pitämiseen ja apua niiden tulkitsemiseen. Häneltä saat vinkkejä erikoisruokavaliotuotteiden valintaan ja käyttöön sekä ruoanlaittoon ja leivontaan. Imetysdieetin toteuttamiseen saat ohjausta ja tukea. Saat myös vinkkejä lapsen olon helpottamiseen mm. sensorisen integraation teoriaan nojaten.

Refluksineuvonta  60 min. 75€
Onko lapsellasi refluksioireilua tai epäiletkö sitä? Onko hän kovin itkuinen? Onko syöminen vauvallesi hankalaa tai onko refluksioireilu hidastanut vauvasi motorista kehitystä?
Annukka tarjoaa konkreettista ohjausta refluksin asentohoidon toteuttamiseen ja keinoja lapsen olon helpottamiseen mm. sensorisen integraation teoriaan nojaten. Saat häneltä käytännön vinkkejä refluksiarjesta selviämiseen sekä ohjausta oire- ja ruokapäiväkirjan pitämiseen ja apua sen tulkitsemiseen. Voit saada myös imetysohjausta ja tukea imetysdieetin toteuttamiseen. Saat keinoja lapsen motorisen kehityksen (mm. vatsamakuu) tukemiseen sekä neuvoja univaikeuksien helpottamiseen.

Aistisäätelyhäiriöt  60 min. 75€
Reagoiko lapsesi hyvin herkästi erilaisiin aistiärsykkeisiin tai epäiletkö hänellä aistisäätelyhäiriötä? Eikö lapsesi pidä sylissä olemisesta tai ärtyykö vauvasi normaalista käsittelystä? Ovatko siirtymätilanteet lapsellesi hankalia? Onko hän hyvin valikoiva vaatteidensa tai syömistensä suhteen?
Annukka tarjoaa ohjausta, neuvontaa ja tukea lapsen vanhemmille sekä muulle lähipiirille. Häneltä saat konkreettisia ohjeita ja keinoja lapsen aistisäätelyn tukemiseen sekä vinkkejä ja toimintatapoja arjen haastavista tilanteista selviämiseen (mm. siirtymätilanteet , pukemiset, pesut, ruokailut, lepo, leikki- ja ryhmätilanteet).Lapsen pulmien ymmärtäminen ja oikeanlainen huomioiminen arjessa kantavat pitkälle. Jo pienetkin muutokset toimintatavoissa voivat tuoda suuria muutoksia lapsen hyvinvointiin ja arjen sujuvuuteen.

Imetys- ja syömisvaikeudet  60 min. 75€
Onko lapsellasi syömisvaikeuksia? Pulmia imetyksessä tai karkeampiin ruokiin siirtymisessä? Onko hän kovin valikoiva syömisissään?
Annukka tarjoaa imetysohjausta (mm. imetysasennot,imuote, imetysongelmat) ja tukea imetyksen sujumiseen. Häneltä saat myös apua miettiessäsi, onko lapsesi syömispulmissa kyseessä ns. normaali nirsous vai syömisvaikeus. Saat ohjausta ja konkreettisia keinoja lapsen syömisvaikeuksien selättämiseen pohjautuen sensorisen integraation teoriaan, SOS-lähestymistapaan (Sequential Oral Sensory Approach to feeding) ja STEPS+ -menetelmään (Supportive Treatment of Eating in PartnershipS).

Kehityksen tukeminen  60 min. 75€
Saat ohjausta ja konkreettisia neuvoja lapsen kehityksen tukemiseen, leikki- ja toimintavinkkejä sekä toimintatapoja arjen tilanteisiin lapsen liikunnallisten taitojen, leikkitaitojen, käsien käytön ja nähdynvaraisen hahmottamisen tueksi.

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta 45 min. 40€
Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on lempeä ja tehokas hoito vauvojen moniin vaivoihin. Se rentouttaa ja rauhoittaa levotonta ja itkuista vauvaa, helpottaa vatsavaivoja ja kehon jännityksiä sekä tuo apua unipulmiin. Hoito on vauvalle miellyttävää ja tukee lapsen luonnollista kasvua ja kehitystä. Itkuisen ja levottoman vauvan olo helpottaa yleensä 2-4 hoitokerran jälkeen. Jokaisella käynnillä annetaan myös vanhemmille ohjeita kotona toteutettavaan vauvan hierontaan.

Happiest baby -ohjaus 60 min. 60€
Happiest baby on itkuisen vauvan rauhoittelumenetelmä. Se sisältää turvallisia ja toimivia keinoja itkuisen vauvan rauhoitteluun. Opit yksinkertaiset viiden ässän menetelmät, joilla 2 viikon-3 kuukauden ikäisen vauvan rauhoittumisrefleksi aktivoituu.

Ota yhteyttä tai varaa aika: Annukka Moilanen

Varaa aika

Fytonomi eli ravintolisäneuvoja on erikoistunut työskentelemään ravintolisillä ja rohtokasveilla

Ravintolisiä on tarkoituksenmukaista käyttää silloin, kun elimistön ravintoaineiden saanti on puutteellista tai häiriintynyt. Jos ravinteista on päässyt syntymään puutos, on niiden korjaaminen pelkästään ruualla usein erittäin haastavaa, jopa mahdotonta. Tarpeeseen sovitettu ravintolisätankkaus voi silloin auttaa tasapainottamaan tilanteen nopeastikin. Ravintolisiä käyttäessä on tärkeää muodostaa kokonaiskuva kaikista keholle tarjottavista vaikuttavista aineista, niin ruuasta kuin lääkkeistäkin, jotta osaset pelaavat yhteen terveyttä ja hyvinvointia edistävällä tavalla.

Solumineraalit (Dr. Schüsslerin solusuolat) sijoittuvat sekä valmistusmenetelmänsä että toimintatapansa puolesta ravintolisien ja homeopatian välimaastoon. Niiden maitosokeriin hierretyt happo-emäsmineraaliparit ikään kuin avaavat ravinteille reitin solun sisälle. Solumineraaleja voidaan käyttää imeskelytabletteina, juomana, kylpynä, kääreenä, voiteena. Jokaiselle löytyy tapa, jolla hoito on helppoa toteuttaa.

Ravintolisäneuvontaa Mommy&Me:ssä tarjoaa: Outi Häkkinen

Uusi asiakas 120 min. 120€, jatkokäynti 60 min. 80€, jatkokäynti 30 min. 50€

Varaa aika

Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia auttaa kehoa pysymään terveenä ja parantumaan itse

Ihmisen jalkaterästä löytyvät kaikki kehon alueet, elimet ja jokainen solu heijasteina pienoiskoossa. Jalassa olevia heijasteita painamalla vyöhyketerapeutti on yhteydessä kehon signaalijärjestelmään. Signaalit lähetetään jalasta kehon eri alueille ja aivoihin autonomiseen hermojärjestelmään, jolloin elimistö pystyy tasapainottamaan kehon toiminnot.

Vyöhyketerapia parantaa vastustuskykyä ja auttaa pysymään terveenä. Jos sairastamme, voimme vyöhyketerapian avulla kannustaa kehoa parantamaan itse itsensä lähettämällä signaaleja epätasapainotilan korjaamiseksi.
Ihmisen kehossa toimivat tärkeät järjestelmät: verenkierto, lymfankierto, hormonitoiminta, imeytyminen, kuonanpoisto ja autonominen hermojärjestelmä. Jos kaikki nämä ovat tasapainossa, myös keho on terve.

Vyöhyketerapiaa tarjoaa Ida Koivisto

Aikuiset: Ensimmäinen käynti 70€, jatkokäynti 65€
Alle 6-vuotiaat lapset: Ensimmäinen käynti 60€, jatkokäynti 55€

Varaa aika

Refleksologia

Koko kehon vyöhyketerapiassa hoidetaan ihmistä kaikkialla kehossa olevien heijastejärjestelmien kautta. Jalkaterien lisäksi heijastinjärjestelmiä löytyy mm. sääristä, reisistä, korvista ja päälaelta. Hoidon vaikutuksia ovat mm. rentoutuminen, verenkierron sekä aineenvaihdunnan vilkastuminen, vastustuskyvyn paraneminen, kipu- ja särkytilojen helpottuminen sekä unen laadun paraneminen.
Refleksologiasta on hyviä tuloksia hormonaalisten häiriöiden kuten lapsettomuuden ja vaihdevuosivaivojen hoidossa.
Vyöhyketerapia on ikivanha hoitomuoto, joka perustuu siihen, että keho heijastuu pienoiskoossa muualle kehoon. Menetelmä löydettiin 1920-luvulla Pohjois-Amerikan intiaaneilta.

Refleksologiaa tarjoaa Teija Varsanpää.

Aikuiset 90 min. 98 €

 

Modernissa vyöhyketerapia – MVT – koko kehon vyöhyketerapiaa

MVT:ssä käsitellään ihmistä kokonaisvaltaisesti. Tässä hoitomuodossa ihminen nähdään ajattelun, tunteiden ja kehon kokonaisuutena. Myös perimän vaikutukset huomioidaan. Hoidossa käytetään vyöhykeratahierontaa ja polaarista painantaa. Hoitoon kuuluvat myös klassiset vyöhykejärjestelmät: jalkaterä, kämmen ja korva.
Apuna voidaan käyttää myös magneetteja ja hoito voi olla kestoltaan 1-2 tuntia. Hoidossa käsitellään koko kehoa eikä pelkästään hoidettavaa aluetta.
Moderni vyöhyketerapia sopii jännitystiloihin, kipu- ja särkytiloihin, tuki- ja liikuntaelinongelmiin. Hoito rentouttaa, auttaa aineenvaihduntaongelmissa, edesauttaa kuona-aineiden poistumista, tasaa mielialaa.

Modernia vyöhyketerapiaa tarjoaa Mommy&Me Kulosaaressa:  Laura Juusela.

Aikuiset
90 min. 98€
60 min. 85€
Lapset alle 12-vuotiaat
Ensimmäinen käynti 60 min. 60€
Jatkokäynti 45 min. 55€

Varaa aika

Vyöhyketerapia TVT

Vyöhyketerapialla voidaan helpottaa kehon kiputiloja, kuten esimerkiksi särky- ja jännitys, unihäiriöt, suolisto-ongelmat, hormoniset häiriöt, stressi sekä vauvojen ja eri ikäisten lasten unihäiriöt, vatsavaivat ja esimerkiksi jännityspäänsäryt. Vyöhyketerapia sopii myös raskausajan hoidoksi.

Kevyellä kehon vyöhykeratahieronnalla ja -pisteiden painannalla rentoutetaan kehoa päästä jalkoihin. Heijasteita hoidetaan niskasta, korvista, käsistä, jaloista ja selästä. Hoito on miellyttävää, rentouttavaa ja usein unta syventävää niin vauvalle, isommalle lapselle kuin aikuisellekin. Itkuisen ja levottoman vauvan olo helpottaa yleensä 2-4 hoitokerran jälkeen. Hoitokerroilla vanhemmille annetaan ohjeita kotona toteutettavaan vauvan hierontaan.

Varaa aika Sanna Kujanpäälle Kulosaaren vastaanotolle

Vauvat 45 min. 45€, 3-16v. 60 min. 60€,  aikuiset 75 min. 75€

Varaa aika

 

TUNNEVYÖHYKETERAPIA® (MVTPVT)

Koko kehon lempeä vyöhyketerapia tasapainottaa kehoa ja antaa tilaa
mielelle.
Tämä vyöhyketerapian muoto näkee ihmisen ajattelun, tunteiden ja
kehon kokonaisuutena. Hoidossa aktivoidaan kehon omia
paranemisprosesseja avaamalla kehoa huolellisesti pehmeällä
vyöhykeratahieronnalla. Voimaa käytetään tuntemusten ja toiveitten
mukaan, eikä hoito aiheuta kipua.

Vyöhyketerapia sopii monenlaisten akuuttien ja kroonisten
häiriötilojen täydentäväksi hoidoksi. Olipa vaivasi äkisti
alkanut kiputila, tai vuosien aikana kehittynyt pitkittynyt
unettomuus, vyöhyketerapialla saat apua jo ensimmäisestä
hoitokerrasta lähtien. Hoidon myötä saat helpotusta esimerkiksi
seuraaviin vaivoihin: stressi, päänsärky, hormonaalinen
epätasapaino, aineenvaihdunnan ongelmat, jännitys- ja kiputilat,
unettomuus, tulehduskierteet, vauvojen koliikkioireet yms.

Tunnevyöhyketerapiaan pääset Mommy&Me Hangossa: Ira Sinervo

Aikuiset 90 min. 89 €

Varaa aika

 

 

 

Coaching palvelut

Life Coaching – valmennuksessa hyödynnetään ratkaisukeskeisyyttä, positiivista psykologiaa sekä kognitiivista käyttäytymistiedettä. Valmennettavan kanssa keskitytään hänen itsensä johtamiseen sekä menestystekijöidensä vahvistamiseen halutun lopputuloksen saavuttamiseksi.

Valmentaja ei neuvo, vaan auttaa erilaisten kysymysten ja harjoitusten avulla valmennettavaa oivaltamaan olennaisen ja löytämään tarvittavat ratkaisut itse. Valmennusta voi hyödyntää minäkuvan parantamiseen, ihmissuhteiden kehittämiseen ja vuorovaikutustaitojen kohentamiseen.

Työyhteisöissä valmennusta voi hyödyntää tiimityön parantamiseen, esimiestaitojen kehittämiseen ja toimivaan viestintään.

Se sopii myös työyhteisön ilmapiirin parantamiseen, tavoitteiden kirkastamiseen sekä menestykseen luomiseen.

Valmennusta voi tehdä sekä yksilöille että ryhmille.

Life Coachingia tekee:  Sanna-Maija Nybergh ja Miia Vauhkonen

60 min. 89€ (Miia)

Ensimmäinen kartoituskäynti 90 min. 80€, opiskelijavalmennuksia 4 x 60 min. 160€ (Sanna-Maija)

Varaa aika

Neuropsykiatrinen valmennus on neuropsykiatrisia erityisvaikeuksia (ADHD, ADD, Asperger, autisminkirjo, Tourette, jne.) omaaville henkilöille tarkoitettua arjen- ja elämänhallintaa, toiminnanohjauksen taitoja, ihmissuhdetaitoja ja itsetuntoa tukeva ja kehittävä menetelmä. Se on kuntouttavaa toimintaa, jossa asiakas pyrkii eroon alisuoriutumisesta ja ei-toimivista toimintamalleista sekä oppii ja omaksuu uusia toimintamalleja ja taitoja. Nepsy-valmennus ei ole terapiaa, tukihenkilö- tai avustajatoimintaa, vaikkka valmennukseen sisältyy elementtejä näistä kaikista.

Nepsy-valmennus on myönteistä kehittymistä tukeva ratkaisu- ja voimavarakeskeinen sekä kannustava ja arvostava lähestymistapa, jonka tarkoituksena on ohjata ja tukea asiakasta löytämään ja käyttämään omia voimavarojaan, lisäämään myönteisiä tunnekokemuksiaan sekä löytämään oman myönteisen elämänpolkunsa.

Neuropsykiatrista valmennusta tekee  Sanna-Maija Nybergh

Ensimmäinen kartoituskäynti 90 min. 80€

Ajanvaraus sopimuksen mukaan
Varaa aika Sanna-Maijalle: 0409627707 tai sannis@sannisshining.fi
Lisätietoja: http://sannisshining.fi

Coaching auttaa asiakasta fokusoimaan ajatteluaan ja toimintaansa, saavuttamaan tavoitteitaan sekä suunnittelemaan toimintastrategioita. Sen avulla saadaan aikaan punnittuja päätöksiä, reflektoivaa oppimista ja syvällistä kehitystä. Coaching antaa välineitä omissa rooleissa kasvamiseen ja ja intoa tavoitteiden saavuttamiseen. Coaching tähtää valmennettavan yksilön tai organisaation kokonaisvaltaiseen kehitykseen, kasvuun, tasapainoon ja ekologisuuteen parantamalla asiakkaan suorituskykyä ja toimintatapoja.

Coach auttaa valmennettavaa ihmisenä ja yksilönä kehittymään ja hyödyntämään koko nykyisen ja käyttämättömän potentiaalinsa. Näin valmennettava saavuttaa ja myös ylittää omat tavoitteensa ja auttaa koko organisaatiotaan menestymään.

Coachingia tekee Kulosaaressa Mervi Lepistö

60 min. 111.60€,  3 x tapaaminen 300€

Varaa aika

 

 

Vanhemmuuden ja sujuvan arjen tukeminen perheiden kotona

Tukemalla vanhemmuutta tuetaan myös lasta, sillä lapsuusajan positiiviset kokemukset heijastuvat läpi koko elämän. Vanhempien tukeminen heidän omassa luonnollisessa toimintaympäristössään on tehokas tapa lisätä perheiden kokemaa hyvinvointia.

Kotikäyntien aiheina voivat olla esim. vanhempien omat voimavarat ja jaksaminen, raskaus ja tuleva vanhemmuus, arkirutiinit, lapsen ja vanhemman välinen vuorovaikutus, tai muutostilanteet kuten vanhempien ero tai kotoa työelämään siirtyminen. Ensimmäisellä kotikäynnillä kartoitetaan perheen tilanne ja valitaan siihen parhaiten sopivat työkalut. Ne voivat olla esim. ratkaisu- ja voimavarakeskeisiä tehtäviä, keskustelua, havainnointia tai tarvittaessa myös hoitotaho-ohjausta.

Kotikäynneillä huomioidaan yksilölliset elämäntilanteet, sillä samat ratkaisut eivät sovi kaikille. Kotikäyntiasiakkaita voivat olla sekä yksityishenkilöt omakustanteisesti että esim. perhevapailla olevat työntekijät työnantajansa kustantamina osana työhyvinvoinnin palveluja. Kysy ihmeessä tätä mahdollisuutta työnantajaltasi!

Mommy & Me:ssä kotikäyntejä tekee Petra Gergov-Koskelo. Petra on tehnyt vuosia vaativaa vauvaperhetyötä ja hän on koulutukseltaan sosionomi (ylempi AMK). Petra on myös toinen Family Matters -yrityksen perustajista.

Vanhemmuuden ja sujuvan arjen tukemista Mommy&Me:ssä tarjoaa Petra-Gergov-Koskelo

Ajanvaraus sopimuksen mukaan
Varaa aika Petralle: 040-7315389

Ravintoneuvonta – energiaa ja hyvinvointia ravinnosta

Ravintoneuvonnan perustana on puhdas ja ravintorikas ruoka, joka edistää ja tukee terveyttämme. Ravintoneuvonnassa asiakkaan ruokavalio räätälöidään aina yksilöllisesti. Ensimmäisellä vastaanottokerralla käydään läpi asiakkaan terveyshistoria, nykyinen
elämäntilanne sekä tavoitteet ravintoneuvonnassa. Saat käytännönläheisiä ohjeita terveellisen ruokavalion koostamiseen sekä kirjalliset ohjeet ja tavoitteitasi vastaavan ravintosuunnitelman.

Seurantakäynnit suunnitellaan ja varataan tarpeen mukaan. Lähes aina tavoitteellinen ravintoneuvonta vaatii enemmän kuin yhden tapaamiskerran. Mahdollisuus on myös varata yksittäisiä kertoja yleiseen ravintoneuvontaan ja ruokavalion analysointiin.
Ravintoneuvonnasta voi olla hyötyä mm. seuraavissa tapauksissa: erityisruokavalio ja allergiat, imetysdieetti, hormonitasapaino, väsymys ja uupumus, flunssakierteet, erilaiset suolistovaivat, painonhallinta, verensokerin säätely, kohonneet veren rasva-arvot ja
kohonnut verenpaine. Ravintoneuvontaa voidaan myös hyötyä suuresti muuttuvien elämäntilanteiden tai stressin yhteydessä.

Ravintoneuvontaa Mommy & Me:ssä tarjoaa Cecilia Portnoj 

Ensimmäinen käynti 120 min. 150€, jatkokäynti 60 min. 80€, jatkokäynti 30 min. 40€, puhelinaika 15 min. 20€

Ravintovalmennusta tarjoaa Mervi Lepistö

60 min. 111.60€, jatkokäynnit 83.70€

Varaa aika

Unikonsultoinnista apua lasten univaikeuksiin

Riittävä ja laadukas uni on tärkeää lapsen kehitykselle. Myös vanhemmat jaksavat ja voivat paremmin saadessaan nukkua riittävästi.

Unikonsultoinnin avulla lapsi oppii nukkumaan paremmin, jolloin koko perheen hyvinvointi lisääntyy.

Mommy & Me:ssä koulutettu lasten unikonsultti (Gentle Sleep Coach, Certified Maternity and Child Sleep Consultant) Liisa Niskakangas luo juuri teidän perheenne tilanteeseen sopivan suunnitelman lapsenne unien parantamiseksi.

Lue lisätietoja ja asiakkaiden kokemuksia unikonsultoinnista osoitteesta www.unijuna.fi.

Unikonsultaatiota Mommy&Me:ssä tarjoaa Liisa-Niskakangas

Unikonsultointi 90 min. 6 kk – 6-vuotiaat 249€
Hyvään alkuun – konsultointi 45 min. 0-3 kk.  99€

Varaa aika.

NLP – sosiaalipanoraamavalmennus

NLP on malli siitä miten aivomme toimivat. Sen avulla ymmärrämme miten opimme, ajattelemme, kommunikoimme, teemme päätöksiä ja motivoidumme.

NLP on käytännöllinen tietoisuuden kasvattamisen väline, joka sisältää tehokkaita menetelmiä henkilökohtaiseen muutokseen ja sujuvaan vuorovaikutukseen. Sitä käytetään mm. koulutuksissa, valmentamisessa, terapiassa, asiakaspalvelussa, myynnissä, johtamisessa – unohtamatta kunkin omaa henkilökohtaista kasvua.

NLP:n avulla voi mm. muuttaa omaa ajattelua, oppia huomaamaan ja ymmärtämään ihmisten erilaisuutta, hallita omia tunnetiloja, muuttaa omia uskomuksia ja kielteisiä kokemuksia myönteisiksi. NLP:n avulla on helppoa ja nopeaa vapautua esimerkiksi pelkotiloista tai motivoitua uudelleen jonkin tärkeän tavoitteen saavuttamisesta.

NLP:tä tekee Teija Varsanpää

60 min. 77 €, 90 min. 95 €

Varaa aika

Regressioterapia

Regressioterapia on ohjattu menneet elämät – mielikuvamatka, joka auttaa ymmärtämään elämääsi ja käyttäytymistäsi sekä muuttamaan sitä positiivisempaan suuntaan. Regressiota käytetään tuomaan alitajunnan kautta tietoa aikaisemmin eletyistä elämistä.

Mitä asioita regressioterapiassa voi selvittää?

Vapautua elämää kuormittavista peloista

Vapautua negatiivisista ajatusmalleista (köyhyysajattelu, ikuinen sinkku, epäonni seuraa jne.)

Selvittää lapsuuteen liittyviä asioita

Regressioterapiaa tekee Teija Varsanpää

Aikuiset 120 min. 98 €

Varaa aika

Reiki

”Reiki” on japania, ja ”Rei” tarkoittaa universaalia, maailmankaikkeuden energiaa ja ”Ki” viittaa ihmisessä virtaavaan elämän voimaan. Kun elämän voiman taso on korkealla ja se virtaa kehossa vapaasti, ihminen tuntee itsensä terveeksi ja hyvinvoivaksi. Reiki on vanha japanilainen Mikao Usuin kehittämä energiahoitomuoto. Reiki on lempeä mutta tehokas tapa avata kehon tukoksia ja näin elvyttää kehon ja mielen omia parantavia voimia.
Reiki vaikuttaa avaamalla kehon energiakanavia ja antamalla hoidettavalle lisää energiaa ja tasapainottaa kehon omia energioita. Näin kehon oma vastustuskyky kasvaa, kehon oma parantamiskyky aktivoituu ja stressi vähenee. Henkisellä ja tunnetasolla Reiki puhdistaa ja poistaa kielteisiä tunteita, tuo iloa ja energiaa elämään, kehittää luovuutta, tasapainoisuutta, mielenrauhaa, itsetuntemusta, muistia ja intuitiota.

Reikihoitoja tarjoaa Laura Juusela ja Sari Hanski.

60 min. 90€

Varaa aika

Varaa aika Sarille: 0400-138859

Rosen-metodi

Rosen-metodi on kokonaisvaltainen keho-mielitietoinen hoitomuoto, jossa käytetään kosketusta sekä tarpeen mukaan myös sanoja.
Rosen-hoidossa terapeutin kuuntelevien käsien ja läsnäolevan olemuksen avulla meillä on mahdollisuus saada kosketus kehossamme oleviin jännityksiin.

Hoito vaikuttaa hermojärjestelmäämme ja tekee meidät sisältä käsin tietoisemmiksi itsestämme; tunteistamme, kehostamme, elämäämme vaikuttavista asenteistamme.

Rosen-metodista voit löytää apua kun haluat

-rentoutua
-purkaa stressiä tai väsymystä
-parantaa unenlaatua
-päästä eroon kehon jännityksistä ja kivuista
-parantaa itsetuntemusta
-lisätä esiintymisvarmuutta
-saada enemmän voimavaroja
-ilmaista itseäsi luontevasti ja vapaasti

Rosen-terapeuttia sitoo vaitiolovelvollisuus. Hoidon aikana voidaan puhua asiakkaan tuntemuksista ja terapeutti käyttää puhetta tarvittavalla tavalla hoidon tukena. Hoito on tarkoitettu 18-vuotta täyttäneille aikuisille.

Rosen-metodi ei sovi alkuraskauden aikana, akuutin tulehdussairauden tai kriisin aikana, alkoholin tai huumeiden vaikutuksen alaisena eikä voimakkaan psyykelääkityksen yhteydessä

Rosen-terapian harjoitushoitoja Mommy&Me Hangossa tekee Satu Jurvanen

Varaa aika: 044-3772035

Kiertotietoisuus

Kiertotietoisuuden eli Fertility Awareness -menetelmän avulla opit luotettavasti tunnistamaan
kuukautiskiertosi hedelmällisen ja hedelmättömän ajan. Kiertotietoisuutta voit käyttää raskauden
ehkäisyyn, raskaaksi tulemiseen tai oman terveydentilan kartoittamiseen. Monissa maissa
kiertotietoisuus ja luonnollisen perhesuunnittelun menetelmät ovat olleet jo vuosikymmeniä
vaihtoehto hormonitonta ehkäisyä haluaville ja standardoitujen ja tutkittujen menetelmien opetusta
on ollut tarjolla jo pitkään.
Kuukautiskiertosi on ikkuna paitsi hedelmällisyyteesi, myös kokonais- ja pitkäaikaisterveyteesi:
kierron kartoittamisen ja erityisesti ravitsemukseen ja elämäntapoihin keskittyvän neuvonnan avulla
voit löytää vastauksia moniin kuukautiskiertoon, hormonitoimintaan ja hedelmällisyyteen liittyviin
häiriöihin. Kierron kartoittamisesta on hyötyä silloin kun sinulla on esimerkiksi kierto- tai
vuotohäiriöitä, kärsit PMS-oireista, raskaus ei ota alkaakseen tai vaihdevuodet tuovat mukanaan
epämiellyttäviä oireita.

Kiertotietoisuus sopii sinulle jos:
1. Haluat oppia luotettavan, luonnollisen ehkäisymenetelmän
2. Suunnittelet raskautta
3. Olet kiinnostunut kehittämään kehonlukutaitoasi ja ymmärtämään paremmin omaa kiertoasi
4. Haluat kartoittaa hedelmällisyytesi paluuta esimerkiksi synnytyksen tai hormonaalisen ehkäisyn
lopettamisen jälkeen
5. Sinulla on kiertohäiriöitä, vaihdevuosioireita tai muita lisääntymisterveyteen liittyviä ongelmia ja
olet kiinnostunut kokonaisvaltaisesta näkökulmasta lisääntymisterveyteen ja sen hoitoon
Ota oma keho haltuun ja tutustu kiertoosi. Mitä sinun kierrollasi on kerrottavanaan?

Varaa aika: Suvi Lehtilä 040 7383517

Johdantotapaaminen 120 min 120€, jatkotapaaminen 60 min. 70€,  3 tapaamista 190€

Varaa aika

Seksuaaliterapia

Seksuaalisuus on ihmisen ominaisuus, se on meissä läpi elämän. Hyvinvoiva seksuaalisuus tukee kokonaisvaltaisesti ja antaa elinvoimaa. Toisaalta, epätasapainoinen seksuaalisuus voi heijastua moniin eri elämän osa-alueisiin heikentävästi. Seksuaalisuuden äärellä ihminen on kaikkein paljaimmillaan sekä haavoittuvimmillaan. Sen vuoksi keskeneräiset tai käsittelemättömät kysymykset voivat ilmentyä erilaisina seksuaalisuuteen tai seksiin liittyvinä pulmina.  Tarvitsemme kaikki tukea ja neuvoja seksuaalisessa kasvussamme. Eri elämäntilanteet korostavat tuen tarvetta, jolloin asioita voi olla tarpeen pohtia esimerkiksi seksuaaliterapiassa. Seksuaaliterapiaan voit tulla yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa.

Seksuaaliterapia tapahtuu keskustelun avulla.

Seksuaaliterapiaa Mommy & Me:ssä tarjoaa Mari Päiväniemi ja Jonna Räisänen

Yksilökäynti 45 min. 60 €, parikäynti 90 min. 115 € (Mari, Erottaja)
45min. 75 €, 60min. 90 €, 90min. 120 € (Jonna, Kauniainen)

Varaa aika

Arvigo Therapy®

Arvigo Therapy® on Dr. Rosita Arvigon kehittämä menetelmä naparapatiasta ja Maya-parantaja Don Elijio
Pantin perinteestä hoitaa potilaita. Arvigo Techniques of Maya Abdominal Therapy® = ATMAT® on
tekniikka, jota käytetään parantamaan kehon luonnollista tasapainoa korjaamalla lantion alueen
verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

KENELLE HOIDOSTA ON HYÖTYÄ – KENELLE EI?
Hoito voidaan aina sovittaa asiakkaan mukaan.
Tästä hoidosta on todennäköisesti hyötyä, jos haluat
* vapautua turhasta stressistä
jos kärsit:
* ruoansulatusongelmista ja / tai suolisto-ongelmista
* toistuvista virtsarakontulehduksista
* kuukautiskivuista
* hormonihäiriöistä
* lihasjännityksestä
* alaselkäongelmista
* yms.
miehillä:
* eturauhasen hyvänlaatuinen liikakasvu
* erektio-ongelmat
* virtsaamisongelmat

Arvigo Therapy®aa Mommy & Me:ssä tarjoaa Mervi Lepistö

Ensimmäinen käynti 90 min. 90€, jatkokäynnit 60 min. 75€

Varaa aika

Enneagrammi

Tiettyä enneagrammityyppiä edustavilla ihmisillä on samankaltainen tapa tarkastella maailmaa ja he kohtaavat elämän pitkälti samankaltaisten perusolettamusten kautta.

Vaikka enneagrammi auttaa rakentamaan ja ymmärtämään yhdeksää erilaista maailmankuvaa, se vapauttaa myös näkemään liikettä, kasvua ja kehittymistä. Enneagrammi ei määrittele ihmisiä eikä laita tyyppejä lokeroihin, vaan rakenne ja malli on luotu auttamaan ihmisiä ymmärtämään erilaisuutta ja tunnistamaan samalla itsemme ja oman ytimemme.

Hyvänä päivänä jokainen persoona ja ihminen on kutakuinkin siedettävä toisten tyyppien mielestä. Huonona päivänä jokainen meistä on huonoa seuraa sekä itselleen että muille. Yksikään tyypeistä ja niissä ilmenevissä suhtautumistavoissa ei siltikään ole yhtään enemmän oikeassa tai väärässä. Enneagrammiin tutustumisen kautta useimmat huomaavat, että on olemassa inhimillistä erilaisuutta, johon tutustuminen lisää vapautta, hyväksyntää, ja rakkautta.

Enneagrammiohjausta Mommy & Me:ssä tarjoaa Mervi Lepistö

90 min. 111.60€

Varaa aika

Intuitiivinen energiahoito

Perustuu ihmisen avoimeen kohtaamiseen, hänen elämänsä ja
itseytensä kunnioittamiseen, lämpimään myötäelämiseen ja rinnalla kulkemiseen. Hoitamisen keskeisiä arvoja ovat kaiken hyväksyvä läsnäolo, tuomitsemattomuus ja elämän pyhyys. Hyväksynnän ja arvostuksen ilmapiirissä hoidettava nähdään omana itsenään. Kun asiakas uskaltaa rentoutua, myös kipeät tunteet saavat tulla esiin.
Hoidon aikana asiakas usein tuntee vapautumista, rauhaa ja onnellisuutta. Hoitajan avulla asiakas pääsee tunnistamaan ja tiedostamaan kehossaan olevia tuntemuksia, tunnetiloja ja tunnelukkoja. Hoito auttaa vapautumaan jännityksistä, stressistä ja kivuista.
Asiakkaat ovat kokeneet muun muassa unen laadun parantuneen ja jännitysten, kipujen ja
pelkojen hellittäneen. Osalla mieliala ja asenteet ovat muuttuneet aiempaa positiivisemmiksi, mikä on heijastunut mm. ihmissuhteisiin.
Intuitiivinen energiahoito sopii kaiken ikäisille, niin lapset kuin aikuiset tulevat mielellään hoitoon joka edesauttaa heidän henkistä ja fyysistä tasapainoa.

Mai Lankinen tekee myös kaukohoitoja. Hoidon kesto on noin 30 min. jonka jälkeen asiakas saa palautetta hoidosta puhelimitse tai sähköpostitse.

90 min. 80€
60 min. 55€
30 min. 35€ (Kaukohoito: ota yhteyttä Mai Lankiseen)

Intuitiivisia energiahoitoja tekee: Mai Lankinen

Varaa aika (otathan yhteyttä, mikäli sinulle ei sovi ajanvarauskalenterissa olevat ajat)