Saija Pohjanvirta

Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapia, raskausajan hieronta, vauvahieronta
Puh. 050 4077762
Kielitaito: suomi, englanti
Vastaanotto: Kulosaari
Ota yhteyttä: fysiosaija@gmail.com

Saija on äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti. Hänen erityisosaamistaan ovat mm. raskausajan liikunta, lantionpohjan toimintahäiriöiden ja suorien vatsalihasten erkauman kuntoutus, raskausajan ja synnytyksen jälkeisten kipujen ennaltaehkäisy ja hoito, episiotomia- ja sektioarpien hoito sekä synnytyksen jälkeinen liikunnan pariin palaaminen.

Saijan tavoitteena fysioterapeuttina on auttaa asiakasta ymmärtämään kehonsa toimintaa ja myös oppia itse joka päivä uutta. Saija haluaa auttaa asiakasta voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin ja saavuttamaan liikunnalliset tavoitteensa. Saijan vastaanotolla käy myös vauvoja hieronnassa ja vastaanottotyön lisäksi hän ohjaa äitiysjoogaa sekä luennoi äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan liittyvistä aiheista. Työtään hän tekee suurella sydämellä ja kokonaisvaltaisella otteella.