Minna Lähteenmäki

Hieronta (raskausajan ja vauvahieronta), tiedostava liikkuminen, ruokavalio-ohjaus
Puh. 0405014375
Kielitaito: suomi, englanti
Vastaanotto: Kauniainen, Kulosaari
Ota yhteyttä: minna@gravidea.fi

Minna työskenteli vastavalmistuneena biotekniikan diplomi-insinöörinä lääketieteellisen tutkimuksen parissa, kunnes sai esikoisensa. Hänen pojallaan on ollut sikiöaikainen aivoinfarkti, mikä toi mukanaan liikuntavamman sekä refluksin, vaikean ruoka-aineyliherkkyyden ja atooppisen ihottuman.
Minna otti omiin käsiinsä hoitovastuun pojastaan niin kuntoutuksen kuin refluksin, ihottuman ja yliherkkyyksien hoidossa. Hänen kantava ajatuksensa on, että jokainen on oman kehonsa ja oman lapsensa paras asiantuntija. Jokainen vanhempi voi tehdä lastaan koskevia hoitoratkaisuja yhdessä ammattilaisten kanssa.
Diplomi-insinöörin tutkinnon lisäksi Minnalla on koulutetun hierojan tutkinto sekä sertifikaatit ruokavalio-ohjauksesta ja kehonhuolto-ohjauksesta (Nutritious Movement® Restorative Exercise Specialist). Ikuisesti tiedonjanoisena hän aikoo jatkaa opiskelua osteopaatiksi.
Minna auttaa sinua voimaantumaan oman kehosi ja lapsesi asiantuntijaksi ja löytämään perheellesi parhaiten sopivat hoitoratkaisut. Hän ohjaa pienryhmissä odottaville ja synnyttäneille äideille tiedostavaa liikkumista ja vanhemmille vauvahierontaa.
Minna hoitaa vastaanotolla koko perhettäsi hieronnan keinoin. Samalla hän tukee hyvinvointianne koostamalla sopivan ruokavalion silloin, kun sinulla tai lapsellasi on ruokarajoitteita tai vatsaoireita.

Lue lisää Minnasta osoitteessa: www.gravidea.fi.