Vauvalorutus Lorujen iloa alle 1-vuotiaille

Keskiviikkoisin 22.8.2018 alkaen klo 10:15–10:45
6 kertaa, hinta 100 €

Ilmoittautuminen ja lisätietoja:
Annamari Typpö, annamari@sanaleikkikoulu.fi

Sanaleikkikoulu Eilabertta

Vauvan ja vanhemman yhteinen sylittely-, silittely-, taputtelu- ja hempeilyhetki lorujen parissa. Loruttelutuokion aikana tutustutaan niin perinteisiin kuin uusiinkin loruleikkeihin ja kurkistetaan runo- ja lorukirjoihin. Runot ja leikit tukevat lapsen ja vanhemman varhaista vuorovaikutusta sekä lapsen kielitajun kehittymistä. Loruttelutuokion rakenne on joka kerta sama, sillä tuttujen lorujen ja leikkien toistuminen kerrasta toiseen luo vauvalle turvallisen olon. Loruttelu ei vaadi osallistujilta mitään ennakkotaitoja, mutta ota mukaan pehmoinen alusta, jolla on mukava kölliä ja istuskella.

​Ryhmään mahtuu 10 lasta. Lapsen kanssa ryhmässä on aina mukana oma aikuinen, esimerkiksi äiti, isä, isovanhempi, kummi tai muu läheinen.
Ohjaajana toimii FM, sanataideohjaaja Annamari Typpö