Mervi Lepistö

Arvigo Therapy®, ravinto- ja painonhallinta valmennus, enneagrammiohjaukset, coaching
Puh: 050 5810 572
Kielitaito: suomi, englanti
Vastaanotto: Kulosaari
Ota yhteyttä: mervi.lepisto@careone.fi

Mervi tekee (ainoana Suomessa) uutta relaksoivaa hierontamenetelmää, Arvigo Therapy®. Se sopii erityisesti henkilöille, joilla on ruoansulatus- tai hormonitoiminnan ongelmia. Hieronta aloitetaan asiakkaan vatsasta ja edetään alaselkään. Hoito kestää n.60 min, mutta ensimmäisellä kerralla aikaa kuluu haastatteluineen enemmän (n.90 min)

Arvigo Therapy®aa on käytetty myös lapsettomuuden hoidossa molemmille osapuolille eli ko. hieronnasta ei hyödy ainoastaan vain naiset! Mervin osaamisalueisiin kuuluvat myös ravintovalmennukset (FLT-periaatteen mukaisesti), coaching ja enneagrammiohjaukset. Myös Shindo venyttelyt ovat usein mukana asiakkaiden hoidossa. Mervillä on läheinen yhteistyö hänen ortopedinä toimivan miehensä kanssa, joka tuo tarvittaessa lääketieteellisen lähestymistavan asiakkaille.

Mervi on terveystieteiden tohtori ja hänellä on myös sairaanhoitajan koulutus. Sairaanhoidon puolella Mervi on erikoistunut leikkaus- ja anestesiasairaanhoitoon. Enneagrammi-opettajaksi Mervi valmistui vuonna 2010 ja coachiksi 2011. Funktionaalisen lääketieteen opintoja Mervillä on ollut vuodesta 2011 alkaen, jatkuen edelleen. Kokopäivätoiminen yrittäjä Mervi on ollut vuodesta 2013 alkaen.

Arvigo Therapy®aan ja ko. menetelmään voit tutustua tarkemmin osoitteessa:
www.arvigotherapy.com
Enneagrammiin osoitteessa:
www.enneagrammia.fi