Styrka och närvaro – karta för det nya året

Välkommen att inleda det nya året med en sju veckors yogakurs där vi fokuserar på att hitta styrka, stillhet och närvaro. Det nya året brukar föra med sig förhoppningar om nya vanor och ett annorlunda liv – men hur gör man för att hitta rätt riktning, våga förändras och leva lyckligt? Kursen inleds med en föreläsning och diskussion kring personlig utveckling, att våga följa sina drömmar och hur man skapar bestående vanor.

Torsdagen 11.1 klockan 18.15-20
“Att leda sig själv och våga förändring” ca en timmes föreläsning med diskussion där Amanda delar med sig av hur hon valde att säga upp sig under mammaledigheten och starta sitt företag. Genom konkreta övningar får du redskapen för att inleda det nya året med att fokusera på det som du vill förändra eller manifestera för att leva lyckligt.

Kvällen avslutas med en 30 minuter lång yoga nidra – avslappningsövning.

Torsdagarna 18-22.2 klockan 19.30-20.30
Vi djupdyker i vår egen kropp genom att undersöka stillheten i yinpostitioner och aktiviteten i embodied flow. Båda innehåller element av styrka men på olika sätt – hur kan vi hitta styrkan både i rörelsen och i stillheten?

Pris 117 €

Bindande anmälan till amanda.m.backholm@gmail.com

Jag hoppas vi ses på mattan.
Amanda