Luennot

Ammattilaistemme rakentamat luennot lapsiperheille löytyvät täältä!

Tervetuloa tutustumaan ja löytämään työvälineitä ammattilaistemme johdolla elämän eri tilanteisiin.
Ota rohkeasti yhteyttä toimijoihimme jos tarvitset lisätietoa aiheesta.

Johdatus kiertotietoisuuteen: luonnollinen ehkäisy

15.10.2017 klo 13:30-16:00
Mommy&Me Kulosaari

Hinta: 30€ / osallistuja tai kumppanin kanssa yhteishintaan 45€

Ilmoittautuminen: Suvi Lehtilä: sinunkiertosi@gmail.com tai 040 7383517.

Etsitkö luotettavaa, hormonitonta ehkäisymenetelmää? Oletko ehkä jo käyttänyt jotakin luonnollisen ehkäisyn menetelmää, mutta haluat tietää enenmmän? Haluatko oppia tuntemaan paremmin omaa kehoasi ja tutustua oman kuukautiskiertosi vaiheisiin? Kärsitkö kiertohäiriöistä, kivuliaista kuukautisista, PMS-oireista tai muista kuukautiskiertoon liittyvistä ongelmista?

Tule oppimaan kiertotietoisuuden perusteet ja kuulemaan kokonaisvaltaisesta lähestymistavasta lisääntymis- ja seksuaaliterveyteen sunnuntaina 15.10 Mommy&Me Kulosaareen!

Tämä luento toimii johdantona kiertotietoisuuteen eli Fertility awareness -menetelmään, joka pohjautuu tieteellisesti todistettujen kehon merkkien havainnointiin ja kartoittamiseen. Kiertotietoisuuden avulla opit tunnistamaan kiertosi hedelmällisen ja hedelmättömän ajan luotettavasti ja tarkasti, mutta saat myös tietoa hormonitoiminnastasi ja terveydentilastasi, sillä kuukautiskiertosi on ikkuna paitsi hedelmällisyyteesi, myös kokonais- ja pitkäaikaisterveyteesi. Symptotermaaliset kiertotietoisuusmenetelmät ovat oikein käytettyinä yli 99% luotettavia ehkäisymenetelmiä, ja tällä luennolla keskitymmekin erityisesti siihen, miten voit kiertoasi kartoittamalla välttää raskaaksi tulon samalla kunnioittaen ja vaalien hedelmällisyyttä osana terveen kehon toimintoja. Luento toimii johdatuksena kierron kartoittamiseen myös raskautta suunnitteleville ja kaikille omasta kuukautiskierrostaan ja terveydentilastaan kiinnostuneille.

Sisältö:
1. Johdatus kiertotietoisuuteen perustuviin menetelmiin
2. Miten naisen ja miehen hedelmällisyys toimii?
3. Kuukautiskierron tapahtumat pintaa syvemmältä
4. Kierron kartoittamisen perusteet ja Justisse-menetelmä

Johdantokerta pitää sisällään yksityiskohtaiset ohjeet kierron tapahtumien kartoittamiseen, voit siis alkaa harjoitella kiertosi kartoittamista heti luennon jälkeen. Menetelmän yksilöllinen opetus ja sen käyttö terveystyökaluna tapahtuu erikseen sovittavilla jatkotapaamisilla.

Suvi Lehtilä on saanut koulutuksensa kansainvälisessä Justisse Holistic Reproductive Health Practitioner -koulutusohjelmassa, joka tarjoaa laajimman mahdollisen koulutuksen Fertility awareness -menetelmän opetukseen. Suvilla on laaja tietämys paitsi kiertotietoisuudesta ja sen käytöstä, myös lisääntymis- ja seksuaaliterveydestä, hedelmällisyydestä ja hedelmättömyydestä sekä kokonaisvaltaisesta terveydenhoidosta.

Lapsen tunnekasvatuksen kompastuskivet- luento

22.10.2017 klo 16:00-17:30
Mommy&Me Kulosaari

Hinta: 35€
Minimi 5 osallistujaa, jotta luento toteutuu

Ilmoittautuminen: 15.10 mennessä Caritalle: info@funterapia.com (varausmaksu 10€ varauksen yhteydessä)

Tunne- ja perheterapeuttimme Carita Viklund käy luennollaan läpi yleisimmät kompastuskivet, joiden kanssa vanhemmat painivat lapsen tunnekasvatukseen liittyen. Tule kuulemaan, mitkä ovat ne sudenkuopat joihin vanhemmat kerta toisensa jälkeen humpsahtavat ja miten niistä voi selvitä eteenpäin mahdollisimman pienillä kolhuilla.

Tilaisuuden kesto 90 min. (luento 60min + teehetki ja aikaa yksilökysymyksille)

Perhevapaalta työelämään -työpaja

24.10.2017 klo 18:00
Mommy&Me Erottaja

Hinta 25€ sis. alv.+ materiaalit

Hei Vanhempi,

Askarruttaako sinua, miten aikasi riittää arjen pyörittämiseen kun palaat työelämään?
Onko riittämättömyyden tunne jo valmiiksi valtaamassa mielialaa?
Miten saat kalenteriisi tilaa myös omasta hyvinvoinnista huolehtimiselle?

Ei hätää, työn ja perhe-elämän yhteensovittamisessa on mahdollista onnistua!

Kerromme työpajassa, miten voit itse vaikuttaa työn ja perhe-elämän tasapainoon. Saat mukaasi myös helppoja ja tehokkaita työkaluja kotiin vietäväksi.

Mukaan mahtuu 8 osallistujaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset ja lisätiedustelut pe 20.10 mennessä: info@familymatters.fi

Tervetuloa mukaan!

Työpajan vetävät Family Matters -yrityksen perustajat, työn ja perhe-elämän yhdistämisen asiantuntijat Petra Gergov-Koskelo & Minna Koskelo.

Lapsen erityisherkkyyden tunnusmerkit- luento

12.11.2017 klo 16:00-17:30
Mommy&Me Kulosaari

Hinta: 35€
Minimi 5 osallistujaa, jotta luento toteutuu

Ilmoittautuminen: 5.11 mennessä Caritalle: info@funterapia.com (varausmaksu 10€ varauksen yhteydessä)

Tunne- ja perheterapeuttimme Carita Viklund on perehtynyt herkkien ja erityisherkkien lasten ja aikuisten tunnemaailmaan. Luennollaan hän käy läpi lapsen erityisherkkyyden tunnusmerkkejä ja miten tunnistaa erityisherkkyyttä omassa lapsessaan.

Tilaisuuden kesto 90min (luento 60min + teehetki ja aikaa yksilökysymyksille)