Reetta Koskenranta

Osteopatia
Puh. 050-3566593
Vastaanotto: Kulosaari, Erottaja
Kielitaito: suomi, englanti
Ota yhteyttä: kehonehdoilla@gmail.com

Reetta on osteopaatti, hallintotieteiden maisteri ja kahden lapsen äiti.
Reetan elämää on ohjannut auttamisen halu, mikä ensin johti työhön kehitysyhteistyön parissa, ja hän onkin asunut perheineen pitkään mm. Nepalissa. Tarve auttaa konkreettisesti omin käsin sekä sammumaton kiinnostus terveyteen, sairauteen ja ihmiskehon ihmeeseen ajoivat Reetan kuitenkin osteopatian pariin. Reetan sydäntä lähellä ovat erityisesti äitien jaksaminen ja hyvinvointi sekä raskauden ja synnytyksen vaikutukset kehoon. Hän on hoitanut paljon erilaisia lantion, vatsan ja alaselän alueen kipuja ja ongelmia, myös esimerkiksi lasten virtsavaivoja. Tämä analyyttinen osteopaatti välittää aidosti asiakkaistaan ja pyrkii hoidossa paitsi löytämään vaivojen syyt, myös tarjoamaan asiakkaalle mahdollisuuden päästää irti ja rentoutua.