Marika Ståhl-Railila

Fysioterapia, lantionpohja- ja äitiysfysioterapia, MyFascia, vauvahieronta
Puh. 045-6389766
Kielitaito: suomi, ruotsi ja englanti
Vastaanotto: Kulosaari
Ota yhteyttä: marika.stahl@gmail.com

Marika on Fysioterapeuttina tarkka, empaattinen ja kuunteleva. Hän kohtaa jokaisen asiakkaan katsoen kokonaisuutta ja tavoitellen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Marikan kanssa ei katsota vain oiretta vaan syitä oireiden takana.
Marika on erikoistunut neurologiseen- , äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan. Neurologisista asiakkaista hänellä on kokemusta mm.MS, ALS, reuma, lihassairaudet, cp-oireyhtymät sekä selkäydinvammaisten parista. Hän tekee myös tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaa, oli sitten kyseessä selkä-, niska-, olkapää-, lonkka- tai polvikipu.
Marika hoitaa raskaana olevia ja toimii myös vapaaehtoisena doulana Folkhälsanin kautta.

Hän on lisäkouluttautunut mm. psykofyysiseen fysioterapiaan, hengitys- ja lantionpohjan fysioterapiaan ja toimintahäiriöihin. Marika tarjoaa myös MyFascia-hoitoja ja vauvahierontaa hyödyntäen fysio-myfascia- ja vyöhyketerapeuttisia tekniikoita.

Tervetuloa hoitoon!