Marika Ståhl-Railila

Fysioterapia, äitiysfysioterapia
Puh. 045-6389766
Kielitaito: suomi, ruotsi ja englanti
Vastaanotto: Kulosaari
Ota yhteyttä: marika.stahl@gmail.com

Marika on äitiysfysioterapeutti ja lantionpohjan fysioterapeutti. Naistenterveys fysioterapian keinoin alkoi kiinnostamaan Marikaa omien raskauksien myötä. Vastaanotolla käyvät kaikenikäiset naiset ja raskaana olevat sekä synnyttäneet äidit. Erilaiset lantionpohjan toimintahäiriöt, kuten virtsankarkailu, sekä suorien
vatsalihasten erkauman kuntoutus ja arpikudoksen käsittelyt sektiosynnytysten ovat Marikan erityisenä kiinnostuksen kohteena.
Fysioterapeuttina Marika on tarkka, empaattinen ja kuunteleva. Hän kohtaa jokaisen äidin katsoen kokonaisuutta, tavoitellen kokonaisvaltaista hyvänvointia. Marika myös kouluttautuu ahkerasti ja näin ollen käytössäsi on aina uusinta tietoa. Marika työskentelee myös fysioterapeuttina neurologisten asiakkaiden parissa.