Sonja Järvisalo

Klassinen- ja urheiluhieronta
Puh: 050-3823451
Kielitaito: suomi, englanti
Vastaanotto: Erottaja
Ota yhteyttä: sonja@halsti.net

Sonja on valmistunut koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi Suomen urheiluhierojaopistosta vuonna 2009.
Aktiivisen tanssin harrastamisen myötä kehon kanssa työskentely on ollut pienestä pitäen osa Sonjan elämää, mutta vasta vuosikausia jatkuneet polvikivut pakottivat todella syventymään kehonhuollon maailmaan.
Tanssi ja oman kehon kanssa työskentely ovat edelleen osa arkea, sillä Sonja on toiselta ammatiltaan fyysiseen teatteriin erikoistunut teatteri-ilmaisun ohjaaja. Näin ollen hyvinvoinnista huolehtiminen myös esiintyvän taiteilijan näkökulmasta on tullut tutuksi.
Sonja pyrkii hyvän hieronnan lisäksi antamaan realistisia vinkkejä, joilla asiakkaat voivat parantaa hyvinvointiaan omassa arjessaan. Sonjan asiakaskunnasta löytyy laidasta laitaan niin nyrkkeilijoita, balleriinoja, baarimikkoja kuin kirjanpitäjiäkin.
Ajanvaraus: www.viavital.fi.