Petra Gergov-Koskelo

Työn ja perhe-elämän yhdistäminen, vanhemmuuden tukeminen
Kielitaito: suomi, englanti
Kurssit: Kulosaari, Kauniainen
Ota yhteyttä:petra.gergovkoskelo@familymatters.fi

Petralla on vuosien kokemus vaativasta vauvaperhetyöstä. Hänen erityisosaamisalueitaan ovat vauvan ja vanhemman välinen varhaisen vuorovaikutus, isyysasiat sekä vanhemmuuden esimerkiksi työelämään mukanaan tuomat elämänmuutokset. Petra on työskennellyt lapsiperhetyössä sekä yksilötasolla, yhteisössä että ryhmän ohjaajana.

Petra on toinen Family Matters -yrityksen perustajista ja vetää Mommy & Me:ssä mm. työn ja perhe-elämän yhteensovittamiseen liittyviä kursseja. Lisäksi Petra tekee arjen sujuvuuteen ja perheen tukemiseen liittyviä kotikäyntejä (aiheina esim. vanhempien omat voimavarat ja jaksaminen, arjen rutiinit, lapsen ja vanhemman välinen vuorovaikutus, parisuhde, sos.verkostojen vahvistaminen). Petran vahvuuksiin kuuluu ihmisten aito kohtaaminen arvostavasti. Petran ajattelee, että riittävän hyvän vanhemmuuden ja inhimillisten tunteiden hyväksyminen, sekä erilaisten perheiden hyvinvoinnin hahmottaminen kokonaisuutena on tärkeää.

Petralla on kaksi kouluiän kynnyksellä keikkuvaa touhukasta tytärtä. Petra on koulutukseltaan sosionomi (ylempi AMK) sekä sertifioitu Työuran uurtaja® -vertaisryhmäohjaaja.