Petra Gergov-Koskelo

Työn ja perhe-elämän yhdistäminen, vanhemmuuden tukeminen
Kielitaito: suomi, englanti
Kurssit: Kulosaari, Erottaja
Ota yhteyttä:petra.gergovkoskelo@gmail.com

Petralla on vuosien kokemus vaativasta vauvaperhetyöstä. Hänen erityisosaamisalueitaan ovat mm. vauvan ja vanhemman välinen varhainen vuorovaikutus, lapsiperheen arki, isyys sekä vanhemmuuden mukanaan tuomat elämänmuutokset. Petra on työskennellyt lapsiperhetyössä sekä yksilötasolla, yhteisössä että ryhmän ohjaajana.

Petra vetää Mommy & Me:ssä mm. työn ja perhe-elämän yhteensovittamiseen liittyviä työpajoja. Lisäksi Petra tekee arjen sujuvuuteen ja perheen tukemiseen liittyviä kotikäyntejä (fokuksessa voivat olla esim. vanhempien omat voimavarat ja jaksaminen, arjen rutiinit, lapsen ja vanhemman välinen vuorovaikutus, parisuhde tai sos.verkostojen vahvistaminen).

Petran vahvuuksiin kuuluu ihmisten kohtaaminen aidon arvostavasti sekä positiivisen löytäminen haastavistakin tilanteista. Petra ajattelee, että riittävän hyvän vanhemmuuden ja inhimillisten tunteiden hyväksyminen on yksi tärkeimmistä avaimista perhe-elämän onnistuneeseen tasapainoon.

Petra on koulutukseltaan sosionomi (ylempi AMK) sekä sertifioitu Työuran uurtaja® -vertaisryhmäohjaaja. Petra on kahden alakouluikäisen touhukkaan tyttären äiti.

Lisätietoja: petra.gergovkoskelo@gmail.com / 040 731 5389