Laura Juusela

Reiki, Vyöhyketerapia, Henkisen kasvun kurssit
Puh: 050-5466078
Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti
Vastaanotto: Kulosaari
Ota yhteyttä: laura.juusela@gmail.com

Laura työskentelee sujuvasti niin mielen, fyysisen kuin energiakehojenkin parissa, oli sitten kyse vauvoista tai senioreista. Positiivinen elämänasenne, rakkaudellinen läsnäolo ja kannustava ote tuovat Lauran hoitoihin oman säväyksen.
Laura on valmistunut 2010 naurujooga-ohjaajaksi, 2012 vyöhyketerapeutiksi Kairon instituutista, ensimmäiseltä energiahoitokurssilta hän valmistui 2011.
Lauran yhtenä intohimona on elämän kokonaisvaltaisuus ja sen merkitys ihmisen hyvinvoinnille, se kuinka kaikki kietoutuu kaikkeen ja on toinen toisensa kanssa vuorovaikutuksessa. Opiskelu energioiden ja henkisten asioiden parissa jatkuu edelleen. Vapaa-aika kuluu perheen, ystävien, elämästä hullaantumisen, ilon, matkustelun, eläinten, meditaation ja uuden opiskelun merkeissä.
Tärkeää Lauralle on, että jokainen ihminen saisi elää iloista, oman näköistä elämää. Siksi Laura haluaa auttaa ihmistä päästämään irti turhista taakoista ja rajoituksista, tuntemaan iloa, rakastamaan enemmän itseään sekä löytämään oman voimansa ja vahvuutensa.