Heli Mäkelä 

Vauvahieronta, satuhieronta, vauvasirkus, taaperosirkus
Puh: 044-5010110
Kielitaito: suomi, englanti
Kurssit: Kulosaari
Ota yhteyttä: heli@kasvuntaika.fi

Heli on koulutukseltaan sosionomi, toimintaterapeutti, ratkaisukeskeinen valmentaja ja mindfulness-ohjaaja. Lisäksi Heli on käynyt lukuisia koulutuksia esimerkiksi lasten liikunnan ohjaamisesta, vauva- ja satuhieronnasta, vauva- taapero- ja perhesirkuksesta ja varhaisen vuorovaikutuksen tukemisesta. Tällä hetkellä Heli opiskelee Lasten Tunnetaito-ohjaajaksi.

Heli on tehnyt vuosia töitä pikkulapsiperheiden parissa. Innostus vauvahierontaan lähti omasta esikoisesta, jonka vatsavaivoja hän helpotti hieronnan avulla. Oltuaan töissä neuvolassa perhetyöntekijänä Heli kävi vauvahierontakurssin ja käytti hierontaa yhtenä työvälineenä. Keväällä 2014 Heli kävi vauvahieronnan ohjaajakoulutuksen ja on sen jälkeen alkanut ohjata vauvahierontakursseja. Satuhierontaohjaajakoulutus toimi luontevana jatkona vauvahieronnan ohjaajakoulutuksen jälkeen. Kiinnostus sirkukseen lähti oman kuopuksen sirkusharrastuksen myötä ja Heli on kouluttautunut vauva-, taapero- ja perhesirkuksen ohjaajaksi. Sirkustemput ja satuhieronta ovat aktiivisessa käytössä myös kotona omien lasten kanssa.

Heliä kiinnostaa perheen kokonaisvaltainen tukeminen. Hierontakurssit ja sirkuskurssit ovat yksi hyvä keino tukea lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta.

Helin motto on: “Hyvinvoivat vanhemmat kasvattavat hyvinvoivia lapsia. Paras lahja lapselle on elämästään iloitseva vanhempi”.