Emilia Ek

Kätilöpalvelut, MamaCoaching ja Bailamama ryhmäliikuntatunnit
Puh. 044-2100681
Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti
Vastaanotto ja kurssit: Kulosaari
Ota yhteyttä: emilia.ek@bailamama.fi

Emilia on liikunnallinen kätilö ja MamaCoach, joka valmentaa naisia synnytykseen pehmeällä ja toiminnallisella tavalla. Hänellä on itsellään myös kaksi kohta teini-ikäistä tytärtä. Emilia on työskennellyt vuosia Naistenklinikalla erilaisten perheiden ja synnyttävien kanssa. Liikunnallisella puolella hän on pääkehittäjänä naisille suunnatussa Bailamama liikuntakonseptissa, jonka tavoitteena on saada naiset tietoisemmaksi omista lantionpohjalihaksista ja niiden treenaamisesta.
Emilia kokee tärkeänä synnytykseen valmentautumisen, koska sillä voidaan vaikuttaa tulevaan synnytyskokemukseen, mutta myös synnytyksen jälkeiseen aikaan positiivisella tavalla.