Ida Koivisto

Vyöhyketerapia
Puh: 050-3060788
Kielitaito: suomi, englanti
Vastaanotto: Kulosaari
Ota yhteyttä: vyohyketerapeutti@gmail.com

Ida tekee vyöhyketerapiahoitoja. Käännekohta Idan elämässä oli kun hän sai avun omiin terveysongelmiinsa vyöhyketerapiasta vuonna 2009 ja kiinnostui vaihtoehtoisesta lääketieteestä ja terveellisestä ravinnosta sekä ymmärsi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin merkityksen. Vuonna 2010-2012 hän opiskeli Charles Ersdalin vyöhyketerapian ja hän käy myös vuosittain jatkokoulutuksessa, jossa käydään aina läpi viimeisin alan tieto ja tutkimus.

Idalla on palava halu auttaa ja tukea ihmisiä heidän terveydellisissä haasteissaan ja hän ottaa huomioon asiakkaidensa yksilölliset tarpeet terapiatyössään. Ida on helposti lähestyttävä ja hän kohtaa ihmiset empaattisesti ja läsnäolevasti.