Ida Koivisto

Vyöhyketerapia
Puh: 050-3060788
Kielitaito: suomi, englanti
Vastaanotto: Kulosaari
Ota yhteyttä: vyohyketerapeutti@gmail.com

Ida on vyöhyketerapeutti, jolla on voimakas kutsumus auttaa asiakkaitaan voimaan pysyvästi hyvin. Idan vastaanotolle olet lämpimästi tervetullut kaikissa terveyteesi ja hyvinvointiisi liittyvissä haasteissa. Ida tekee norjalaisen luonnonlääketieteen tohtori Charles Ersdalin menetelmän mukaista vyöhyketerapiaa lapsille ja aikuisille, ohjaa TRE-stressinpurkuliikkeitä ja opiskelee tällä hetkellä osteopaatiksi Metropolia ammattikorkeakoulussa.

Idalla on palava halu auttaa ja tukea ihmisiä heidän terveydellisissä haasteissaan ja hän ottaa huomioon asiakkaidensa yksilölliset tarpeet terapiatyössään. Ida on helposti lähestyttävä ja hän kohtaa ihmiset empaattisesti ja läsnäolevasti.