Carita Viklund

Hieronta, tunnetaito- ja vanhempainohjaus
Puh: 045-164 8339
Kielitaito: suomi, englanti
Vastaanotto: Hanko, Kulosaari
Ota yhteyttä: info@funterapia.com

Caritalla on vahva kansainvälinen kokemus varhaiskasvatuksesta ja terapeuttisesta työskentelystä lasten ja vanhempien parissa. Carita asui vuosia Australiassa ja erikoistui siellä lasten ja perheiden hyvinvointiin. Carita kiinnostui lasten hyvinvoinnista jo liki kaksikymmentä vuotta sitten kun hän työskenteli vapaaehtoisena lastenkodissa.
Molemminpuolinen kunnioitus, luottamuksellisuus, vuorovaikutuksellisuus ja empaattisuus ohjaavat hänen toimintaansa.
Caritalla on kyky kuulla toista ihmistä ja nostaa esille hänen yksilölliset vahvuutensa ja voimavaransa. Hän osaa luoda vastaanotollaan turvallisen tilan, jossa asiakkaan on helppo olla ja kohdata itseään.
Caritan toiveena on että jokainen lapsi ja aikuinen saisi tuntea oman arvokkuutensa ja löytää oman paikkansa.