Nina Bjelogrlic-Laakso

FM, LT, neurologian erikoislääkäri, kehitysvammalääketieteen erityispätevyys
Puh. 044-9730138
Kielitaito: suomi, englanti
Vastaanotto: Kulosaari, vastaanotto sopimuksen mukaan
Ota yhteyttä: info@mommyandme.fi

Neurologian erikoislääkäri Nina Bjelogrlic-Laakso on kahden kouluikäisen lapsen äiti. Hän on toiminut useita vuosia sekä kliinikkona, että hallinnollisissa tehtävissä. Hänen erityiskiinnostuksensa on kohdistunut lääkehoitoon, johon hän perehtyi jo opiskeluaikoina hänen toimiessaan farmakologian assistenttina sekä valmistumisen jälkeen niin lääkeviranomaisena kuin hoitavana kliinikkona. Tämä polku on tuonut hänelle mm. erittäin kattavan ja kansainvälisen näkökulman tämän hetken rokotteisiin. Nina uskoo että hyvään hoitotulokseen pääseminen edellyttää paitsi lääkehoidon asianmukaisuuden tarkistamista niin myös yksilöllistä oireen/oireiden syyn tai syiden selvittämistä. Yleensä ongelman ydin selviää käyttämällä riittävästi aikaa potilaan haastatteluun ja tutkimiseen.
Nina on erittäin aktiivinen osallistuja kotimaisissa ja kansainvälisissä erikoislääkäriyhdistyksissä ja koulutustilaisuuksissa ja häneltä löytyy myös neljätoista julkaisua kotimaisista ja kansainvälisistä lääketieteellisistä lehdistä.