Outi Häkkinen

Fytonomin palvelut, ravintolisäneuvonta, solumineraalikonsultaatio
Puh: 045-6521645
Kielitaito: suomi, englanti
Vastaanotto: Kauniainen
Ota yhteyttä: outi@luontaispalvelu.fi

Ruoka-aineyliherkän, atooppisesta ihottumasta kärsivän pojan äitinä Outi on saanut paljon käytännönharjoitusta ja toimiikin täydellä sydämellä vertaistukena siinä salapoliisin työssä, jota pienelle lapselle sopivien ruokien metsästys on. Hänellä on hihassaan myös jokunen vinkki allergiareaktioiden taltuttamiseen.
Kokemusta on kertynyt paitsi kotioloista myös luontaistuotekaupalla, jota hän on pyörittänyt Klaukkalassa vuodesta 2007 asti. Asiakaspalvelussakin Outi kohtaa asiakkaan aina hetkessä ja haluaa ratkoa asiakkaan haasteita yhdessä asiakkaan kanssa yksilöllisesti. Tee siitä helppoa, niin se tulee tehdyksi.’ ja ’Jos vähän auttaa paljon, niin paljon ei välttämättä auta enemmän.’ ovat usein Outin suusta kuultuja mottoja.