Sari Hanski

Astangajooga, reiki- ja regressiohoidot
Puh: 0400-138859
Kielitaito: suomi, englanti, ranska
Vastaanotto ja kurssit: Kulosaari
Ota yhteyttä: sarihanski@yahoo.com

Sari ohjaa Mommy&Me:ssä astangajoogaa ja tekee reiki- ja regressiohoitoja.
Sarin vahvuuksiin kuuluvat läsnäolon ja kuuntelun taito. Kädet ovat tärkeässä roolissa reikihoidoissa ja joogan ohjauksessa – niiden kautta välittyy läsnäolo ja herkkyys toisen olotilalle. Sarilla on maadoittavat ja hoitavat kädet, jotka mahdollistavat rentoutumisen ja kehon avautumisen. Sari on joogaohjaajana samanaikaisesti lempeä ja jämäkkä. Hänelle on tärkeää, että jokainen kuuntelee omaa kehoaan ja tekee harjoitusta niin, että se tukee sekä kehon että mielen hyvinvointia.
Sari haluaa luoda ilmapiirin, johon on turvallista tulla juuri sellaisena kuin on.