Jannina Pylväläinen

Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapia
puh. 0400 515306
Kielitaito: suomi, englanti
Vastaanotto: Kulosaari
Ota yhteyttä: fysiojannina@gmail.com

Jannina on äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti, jonka erityisosaamiseen kuuluu mm. alaselän ja lantion alueen kipujen hoito, erilaisten lantionpohjan toimintahäiriöiden, kuten virtsankarkailun ja laskeumien hoito, suorien vatsalihasten erkauman kuntoutus, sektio- ja episiotomia-arpien hoito sekä raskausajan liikunta ja sen turvallinen aloittaminen synnytyksen jälkeen.

Jannina on työssään intohimoinen tekijä, jolle on tärkeää jokaisen asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi. Jannina on luonteeltaan pirtsakka, empaattinen ja helposti lähestyttävä kuuntelija, joka tähtää asiakkaan kanssa parhaaseen mahdolliseen tulokseen ja yhdessä asetettuihin tavoitteisiin. Naisten ja äitien terveys on Janninalle sydämen asia! Fysioterapian lisäksi Jannina on klassisen laitepilateksen opettaja.

Minna Lähteenmäki

Hieronta (raskausajan ja vauvahieronta), tiedostava liikkuminen, ruokavalio-ohjaus
Puh. 0405014375
Kielitaito: suomi, englanti
Vastaanotto: Kauniainen, Kulosaari
Ota yhteyttä: minna@gravidea.fi

Minna työskenteli vastavalmistuneena biotekniikan diplomi-insinöörinä lääketieteellisen tutkimuksen parissa, kunnes sai esikoisensa. Hänen pojallaan on ollut sikiöaikainen aivoinfarkti, mikä toi mukanaan liikuntavamman sekä refluksin, vaikean ruoka-aineyliherkkyyden ja atooppisen ihottuman.
Minna otti omiin käsiinsä hoitovastuun pojastaan niin kuntoutuksen kuin refluksin, ihottuman ja yliherkkyyksien hoidossa. Hänen kantava ajatuksensa on, että jokainen on oman kehonsa ja oman lapsensa paras asiantuntija. Jokainen vanhempi voi tehdä lastaan koskevia hoitoratkaisuja yhdessä ammattilaisten kanssa.
Diplomi-insinöörin tutkinnon lisäksi Minnalla on koulutetun hierojan tutkinto sekä sertifikaatit ruokavalio-ohjauksesta ja kehonhuolto-ohjauksesta (Nutritious Movement® Restorative Exercise Specialist). Ikuisesti tiedonjanoisena hän aikoo jatkaa opiskelua osteopaatiksi.
Minna auttaa sinua voimaantumaan oman kehosi ja lapsesi asiantuntijaksi ja löytämään perheellesi parhaiten sopivat hoitoratkaisut. Hän ohjaa pienryhmissä odottaville ja synnyttäneille äideille tiedostavaa liikkumista ja vanhemmille vauvahierontaa.
Minna hoitaa vastaanotolla koko perhettäsi hieronnan keinoin. Samalla hän tukee hyvinvointianne koostamalla sopivan ruokavalion silloin, kun sinulla tai lapsellasi on ruokarajoitteita tai vatsaoireita.

Lue lisää Minnasta osoitteessa: www.gravidea.fi.

Vauvojen ja lasten fysioterapia

Lasten fysioterapiassa arvioidaan, ohjataan ja tuetaan lapsen kykyä liikkua, leikkiä ja toimia
arjessa ikä huomioiden. Lapsen kehityksen haasteet voivat näkyä liikkumisen ja aistitoimintojen
lisäksi esim. syömisen, kommunikoinnin ja leikkitaitojen kehityksessä. Vanhemmat / huoltajat
saavat ohjeita mm. hoivaan, leikkiin, pukeutumis- ja syömistilanteisiin siten, että se tukee lapsen
motorista kehitystä. Usein jo pienilläkin ohjeilla ja päivittäin huomioitavilla asioilla voidaan tukea
lapsen sensomotorista kehitystä myönteisesti.
Sannalla on sopimus KELA:n vaativan kuntoutuksen ja HUS:n lasten ja nuorten
kuntoutuspalveluiden tuottamisesta, mutta fysioterapiaan voi tulla myös ilman lähetettä tai
maksusitoumusta.

Vauvojen ja lasten fysioterapiaa tarjoaa: Sanna Kujanpää